Ce face blocarea pe cineva de pe Facebook

Acasă / Aflați / Ce face blocarea pe cineva de pe Facebook

Ce face blocarea pe cineva de pe Facebook

De Habiba Rehman, 24 iunie 2019, 2 minute citite

Facebook oferă utilizatorilor săi o mână de acțiuni care pot fi întreprinse împotriva persoanelor pe care nu vor să le vadă pe lista lor de prieteni sau care doresc ca toate postările pe care le fac să fie ascunse acestei persoane nedorite de pe listă. Sunt sigur că avem cu toții câțiva „prieteni” nedoriti pe Facebook pe care dorim să îi blocăm pe Facebook. Și sunt sigur că toți ați învățat deja cum să blocați pe cineva de pe Facebook din articolul nostru (ADĂUGAȚI NOUUL ARTICOL ASUPRA CUM SĂ BLOCAȚI PE CINEVA)

Acum, înainte de a întreprinde orice acțiune sau de a modifica setările pentru un prieten de pe Facebook, iată câteva informații cu adevărat utile pe care trebuie să le știți despre ce face de fapt blocarea cuiva pe Facebook.

Ce se întâmplă când îți blochezi prietenul pe Facebook

  1. Blocarea cuiva nu „șterge” conținutul pe care l-ați partajat, de fapt, acesta este ascuns de persoana pe care ați blocat-o, astfel încât să nu mai poată vedea niciunul dintre comentariile pe care le-ați făcut, sau le-ați distribuit sau chiar le-ați văzut. Deoarece conținutul este ascuns doar de persoana blocată, toată lumea nu este blocată de dvs., va putea vedea în continuare comentariile partajate între voi și postările vechi pe care le aveți în comun în perioada respectivă.
  2. Dacă vorbești despre postările curente pe care le faci, evident, nu va fi vizibil pentru persoana blocată. Le blocați, îi veți împiedica să vă vizualizeze profilul. De asemenea, tu nu îi vei putea găsi profilul sau nu vei putea să postezi sau să comentezi profilul lor de pe Facebook decât dacă îi deblochezi. Blocarea cuiva îi împiedică, de asemenea, să vizualizeze ceea ce scrieți pe peretele cuiva care este prieten comun sau o pagină care vă place reciproc de dvs. și de ei.
  3. Tu și persoana blocată nu veți găsi profilurile unul pentru celălalt, chiar dacă căutați numele pe bara de căutare Facebook.
  4. Și pentru toți cei care nu știau acest lucru, există setări pe Facebook care pot fi modificate pentru a împiedica oamenii să caute profilul dvs. Facebook de la Google sau de la orice alt motor de căutare existent. Dacă nu ați dezactivat această funcție și dacă ați blocat pe cineva pe Facebook, s-ar putea să aibă noroc să vă găsească profilul printr-un motor de căutare. Dacă nu doriți ca acest lucru să se întâmple, poate doriți să dezactivați această setare.
  5. Facebook și Messenger sunt înrudite, dar puteți avea și un cont Messenger fără a utiliza cu adevărat Facebook. Deci, dacă blochezi pe cineva pe Facebook, acest lucru nu înseamnă neapărat că nu te va putea vedea pe Messenger. Amândoi veți vedea în continuare conversații vechi pe Messenger, dar nu vi se va permite să începeți o conversație nouă.

Este la fel de simplu ca acesta. Tot ceea ce vă aparține sau profilul dvs., inclusiv postările, comentariile, poveștile, etichetele, fotografiile și distribuirile, NU vor fi vizibile pentru persoana blocată. Cu toate acestea, dacă un prieten comun al tău pune ceva (spune o poză cu tine și cu ei), atunci persoana blocată va putea vizualiza această imagine deoarece este sub proprietatea profilului prietenilor comuni. Dar, dacă comentați sub această imagine sau dacă prietenul blocat comentează sub imagine, nu veți putea amândoi să citiți comentariile, în timp ce prietenul dvs. comun le va putea vedea.

Deci alegerea este a ta aici. Dacă doriți să păstrați pe cineva literalmente în afara vieții dvs. de pe rețelele sociale, atunci blocarea este cea mai bună opțiune aici. În caz contrar, poți pur și simplu să te împrietenești cu persoanele pe care nu dorești să le vezi pe lista ta și nu te-ai deranja cu adevărat dacă te văd pe tine sau activitățile tale pe Facebook.