Cum să salvați videoclipuri pe Snapchat

Snapchat este una dintre cele mai utilizate aplicații de telefon și a câștigat multă atenție de către mulți. Utilizatorii fac videoclipuri și fac clic pe imagini cu Snapchat, care oferă o listă uriașă de filtre care sunt plăcute pentru orice persoană. Din moment ce știm cu toții că videoclipurile și imaginile nu rămân acolo mult timp ca alte aplicații, de exemplu Instagram. Acest lucru face mai dificil pentru oricine să salveze aceste videoclipuri pe dispozitivul lor.

Următoarele sunt câteva trucuri pe care ați putea dori să încercați să salvați videoclipurile trimise de alții. Înainte de asta, aflați cum puteți salva propriile videoclipuri Snapchat pe care le-ați înregistrat de pe Snapchat. Pentru începători, ar putea fi puțin confuz, așa că iată cum să procedați.

Cum să vă salvați videoclipurile pe Snapchat:

Înregistrați-le mai întâi, desigur!

pictogramă transparentă pentru înregistrarea unui buton săgeată video din partea stângă jos

Salvat în amintiri

Puteți accesa videoclipul salvat în galeria sau fotografiile dvs. de pe telefoane. Dacă doriți să îl accesați prin intermediul aplicației, puteți apăsa pur și simplu pictograma amintiri, care se află chiar sub pictograma mare transparentă de fotografiere / înregistrare a ecranului de start al Snapchat. Imaginile sau videoclipurile de sub memoria titlului sunt cele pe care ați făcut clic din Snapchat, în timp ce cele aflate sub rola camerei sunt cele pe care ați făcut clic din camera telefonului sau din alte aplicații.

Cum să salvați un videoclip după ce ați postat povestea dvs.

Salvarea videoclipurilor pe care le-ați realizat din Snapchat este o bucată de tort. Problema mai mare este când trebuie să salvați un videoclip pe care vi l-a trimis altcineva, deoarece toate videoclipurile / imaginile Snapchat sunt postări fantomă care dispar după un timp. Dar, oamenii uită adesea să-și salveze propriile videoclipuri atunci când le fac înainte de a le trimite prietenilor lor sau de a le pune ca poveste.

Vestea bună aici este că, dacă a fost o poveste și ați uitat să o salvați, aveți totuși șansa de a o salva urmând pașii de mai jos:

  1. Accesați ecranul unde aveți toate poveștile postate. Acolo, ai vedea puncte verticale în dreapta poveștii tale. O modalitate de a salva videoclipurile este să faceți clic pe săgeata orientată în jos chiar lângă aceste puncte.
  2. În timp ce a doua modalitate este, pe care o urmez, când deschideți una dintre poveștile pe care tocmai le-ați postat, glisați în sus de jos pe ecran și veți putea vizualiza persoanele care v-au urmărit fotografiile și ar exista opțiuni pentru a șterge și descărca snap-ul.

TA-DA! Tocmai ți-ai salvat fotografiile! Acum trecem la partea dificilă a Snapchat. Salvarea videoclipurilor fantomă trimise de alte persoane care nu pot fi salvate direct de pe Snapchat.

Modalități de a salva videoclipuri pe Snapchat de la alții

Ideea „Snapchat” care îl face unic este că videoclipurile și fotografiile de pe Snapchat dispar după o vreme. Și, în plus, Snapchat nu oferă nicio modalitate de a descărca imaginile sau videoclipurile postate de alții. Puteți captura ecranul imaginilor, dar persoana, ale cărei fotografii sunteți capturate, va fi informată că cineva și-a făcut captura. Și sunt sigur că nimănui nu îi place să fie prins în timp ce urmărește pe cineva. (laugh out Loud)

Cu toate acestea, pentru clipurile video, avem câteva trucuri care ar putea funcționa doar pentru dvs.

  • Screen Record -  Fiecare telefon, indiferent dacă este Apple sau Android, are o opțiune încorporată de înregistrare pe ecran. Numiți-l salvator de viață, deoarece puteți înregistra orice pe ecran, cu această opțiune. Cu toate acestea, la fel ca capturile de ecran, prietenii sau persoanele de pe lista dvs. vor primi un mesaj prin care tocmai ați înregistrat povestea lor instantanee.
  • Utilizați alt telefon -  Redați videoclipul pe care doriți să îl înregistrați pe telefonul dvs. și utilizați un alt telefon pentru a înregistra videoclipul respectiv. Uşor? Este o muncă grea, dar dacă doriți cu adevărat să descărcați videoclipul sau doriți să îl înregistrați, acest mod ar putea funcționa fără a anunța cealaltă persoană, spre deosebire de opțiunea „înregistrare pe ecran”.