Remediere: mesajul contului Samsung pe ecranul de blocare

Telefoanele mobile Samsung sunt foarte populare în rândul comunității Android, iar Samsung a fabricat peste 46% din toate dispozitivele Android utilizate în prezent. Samsung își instalează de obicei propria interfață de utilizare pe Android-ul stoc și vine preîncărcat cu anumite aplicații și servicii. Unele dintre aceste servicii au anumite permisiuni pentru a trage peste alte aplicații și pentru a afișa notificări pe dispozitivul dvs., deși nu le-ați activat personal sau nu le-ați furnizat aceste permisiuni.

Mesajul contului Samsung de pe ecranul de blocare este afișat de aplicația Samsung Experience și nu poate fi respins din notificări decât dacă telefonul este repornit chiar și atunci notificarea revine după ceva timp.

Ce cauzează afișarea mesajului „Cont Samsung”?

Am investigat problema după ce am primit numeroase rapoarte de la mai mulți utilizatori care au fost frustrați de notificarea recurentă și au venit cu un set de soluții care au rezolvat problema pentru majoritatea utilizatorilor noștri. De asemenea, am analizat motivul din cauza căruia se declanșează această eroare și este după cum urmează:

  • Samsung Experience:  La ancheta noastră, s-a dezvăluit că aplicația Samsung Experience care este preîncărcată în interiorul telefonului a cauzat această eroare. Această aplicație nu poate fi dezinstalată decât dacă vă înrădăcinați dispozitivul, deoarece este o aplicație de sistem. Aplicației i s-au acordat deja permisiuni de către Android pentru a trage peste alte aplicații și pentru a afișa notificări.

Acum, că aveți o înțelegere de bază a naturii problemei, vom trece la soluții. Este recomandat să încercați toate acestea în ordinea specifică în care sunt furnizate.

Soluția 1: dezactivarea notificării

În unele dispozitive Samsung, utilizatorii au opțiunea de a dezactiva o anumită notificare direct din panou. Prin urmare, în acest pas, vom încerca să dezactivăm aplicația direct. Pentru asta:

  1. Trageți în jos panoul de notificări și apăsați lung pe notificare .
  2. Comutați butonul off pentru a preveni notificarea de la recurente .
  3. Verificați dacă problema persistă.

Soluția 2: Anularea aplicării permisiunilor

Putem elimina permisiunile aplicației Samsung Experience pentru a împiedica să treacă peste alte aplicații. În funcție de dispozitivul pe care îl utilizați, acestea sunt două moduri de a face acest lucru:

Pentru dispozitive mai vechi:

  1. Trageți în jos panoul de notificări și selectați „ Setări “.
  2. În Setări, derulați în jos și atingeți opțiunea „ Notificări ”.
  3. Atingeți butonul „ Meniu ” din colțul din dreapta sus și selectați „ Avansat “.
  4. Derulați în jos , selectați „ Samsung Experiență Acasă “ și porniți pe de comutare .

Pentru dispozitive mai noi:

  1. Trageți în jos panoul de notificări și selectați „ Setări “.
  2. Apăsați pe opțiunea „ Aplicații ” și în colțul din dreapta sus atingeți opțiunea „ Meniu ”.
  3. Apăsați pe „ Acces Special opțiunea“ și apoi pe „ Notificare de acces „.
  4. Acum , a comuta de pe ambele „ Samsung Experiență Acasă “ și „ Samsung DeX Acasă „.
  5. Verificați dacă problema persistă.

    Notă:  Este posibil să trebuiască să repetați acest proces din nou, deoarece a fost raportat că Samsung Experience Home se reactivează automat.